copyright ^___^

Sunday, April 15, 2012

biar gambar yang BERCERITA segalanya :)

Say hai to all ! :)

Hi guys! Nak soseh soseh ni. . . pasal KAWAN saya :) tudutt!~ SUE + SYIDA + CECILE.




"Siapa yang sangka kan, tak pernah kenal pun sebelum ni. Jarang bertegur sapa walaupun bilik kami bersebelahan je." - SUE




"Hari demi hari tirai persahabatan mula dibuka sedikit demi sedikit. Semakin hari semakin rapat sehingga akhirnya mengukir sebuah PERSAHABATAN" :) - FIZA






"Walaupun kita tak sekelas, tak sama course, saya tak rasa benda benda tu menjadi penghalang untuk kita berkawan, KAN?"







Walaupun sue dari MELAKA, fiza dari JOHOR dan syidot dari SABAH kita akan cakap SO WHAT KAN? - KITA

  






Sebab tu laah kita boleh jadi kawan KAN? 



FIZA + CECILE = KAWAN

Okay, ni girlfriend saya jugak = CECILE CHEAH a.k.a PRISCILLA DAVID. She brings me a lot of happiness into my life. Dia ada saat saya memerlukan, dan yang paling penting dia berteman dengan saya kerana siapa saya yang sebenarnya, kerna dia berteman dengan DIRI SAYA YANG SEBENAR-BENARNYA.


Ketahuilah wahai GIRLFRIENDS, kehadiran kalian dalam hidup saya membuadkan hidup saya yang dahulunya ditemani air mata bertukar menjadi hidup yang penuh dengan gelak ketawa. THANKS FOR BEING MY GIRLFRIENDS LOL <3
*mereka adalah KAWAN saya :) saya sayang mereka... hidup saya penuh dengan gelak ketawa dengan adanya mereka LOL! :)


ichaafiza^^

2 comments:

Cik Lyeen said...

so sweet ok..hehehe:) semoga happy selalu kamu...

fizakamaludin said...

hehe~ thanks kak lyeen.. amin :)